Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: Ut i semin

Det gick precis som jag befarade. Vretstorp med den medvind som tre bonusmål skaffar blev för starka för ÖSKs juniorer. Matchen slutade 4-2 till hemmalaget som alltså är viare til final i vilken de kommer att få möta antingen ÖSK Söder eller Scandinavian FC Örebro. Troligast är väl att det blir de sistnämda.

I dagens match tog Vretstorp sina bonusstraffar före match. De slog in tre av fyra, vilket räcker bra då man har fem tillhanda. Sedan fortsatte de med ett spelmål tidigt i matchen. Något ras blev det dock inte för ÖSK som gjorde två innan matchen var slut. Så matchen i matchen vanns ändå av ÖSKs förhållandevis unga juniorlag.

Matchfakta:
00. 1-0 Jerry Wiberg (bonusstraff)
00. 1-0 Björn Rosén (bonusstraff, miss)
00. 2-0 Markus Moore (bonusstraff)
09. 3-0 Armir Bosnjakovic (bonusstraff)
07. 4-0 Björn Rosén
35. 4-1 Adam Leijon
52. 4-2 Ebrima Jaiteh
61. Varning VIF Jesper Sundblad
66. Varning VIF Ante Jälevik
70. Varning ÖSK Oscar Sandberg
72. Varning VIF Johan Rogic
82. Utvisning VIF Erik Falkenström
92. Varning ÖSK Aklam Mutebi

ÖSKs matchtrupp: Martin Trinh (U17), Albin Zidaric, Ebrima Jaiteh, Nadir Ayeva (U16), John Kakraba, Lukas Julher (U17), Adam Leijon, Adam Bark (U17), Isac Eklöf, Kevin Johansson (k), Lukas Hjort, Marcus Karlsson, Oliver Kåhed, Gustaf Franck (mv), Aklam Mutebi (U16), Martin Andersson (mv), Olle Brorsson (U16) och Oscar Sandberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.