Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Fredagskväll – fotbollsmatch

ÖSK U19 tar i morgon (fredag) emot Åtvidabergs FF för en match i juniorallsvenskan. Det blir många fredagsmatcher på hemmaplan för laget. Förmodligen för att man skall få spridning på speldagarna med avseende på U17 och U16. På det sättet blir det lättare att låna spelare av varandra om det skulle behövas.

Det här är en match som ÖSK nog gärna skulle vilja vinna för att hålla avståndet till nedflyttningsplatsen intakt. Dit är det nämligen bara 8 poäng medan det fortfarande finns 18 att spela om. För motståndarna från Åtvidaberg är poängbehovet dessutom detsamma om inte ännu större. De ligger ju tre poäng efter ÖSK i tabellen.

Till matchen har ÖSK kallat följande Matchtrupp: Simon Gustafsson, Harald Detlofsson, Oskar Sandberg, Alfred Zidaric, Helmer Andersson, Martin Trinh, Alex Hahne, Viktor Franssila, Lukas Hjort, Oliver Kåhed, John Kakraba, Kevin Johansson, Isac Eklöf, Marcus Karlsson, Adam Bark, Adam Leijon, Rodin Deprem och Nadir Ayeva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.