Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Förlust i sexpoängsmatch

ÖSK Söders herrar och Åmmeberg är de främsta konkurrenterna om kvalplatsen till div 5. Söder hade idag en möjlighet att utöka sitt försprång, men tvingades acceptera en förlust som förde upp Åmmeberg på samma poäng. ÖSK håller dock fortsatt ledningen tack vare en överlägsen målskillnad.

Serien går nu mot sin upplösning med fyra omgångar kvar. Både Söder och Åmmeberg har seriettan Lekeberg och tvåorna från ÖStansjö kvar på sina resp. spelprogram. Kanske läge för Hidingsta att ta kvalplatsen tack vare ett i alla fall på papperet lättare program.

Matchfakta:
57. 0-1 Mohammad Arshad Hossaini
59. 1-1 Stanis Ndjeka Onene
61. 1-2 Mohamed Omar Yassin

”Allt” avgjordes alltså på fyra minuter.

Matchtrupp: Andreas Lundgren (mv), Mohammed Reza Mohammedi, Milan Duchon, Gustav Holmgren, Daniel Vosoghi, Alessandro Eni, Karzan Ali Pour, Stanis Ndjeka Onene, Samuel Ouattara, Davide Bracaglia, Zlatko Zindovic (k), Fredrik Lundgren, Simon Torstensson (mv), Andreas Lissmats, Fredrik Jonsson och Cristian Ignacio Seoane Arata.

Återstående matcher:

2017-09-07 19:00 Div. 6 Herrar Vivalla SK – Örebro SK Söder
2017-09-16 11:00 Div. 6 Herrar Örebro SK Söder – Östansjö IF
2017-09-23 13:00 Div. 6 Herrar Lekebergs IF – Örebro SK Söder
2017-09-30 15:00 Div. 6 Herrar Örebro SK Söder – Lillkyrka IF

Dessutom finns det en DM-semifinal mellan Östansjö- och Lekebergsmatcherna.

2017-09-19 19:15 120900027 Örebro SK Söder – Scandinavian FC Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.