Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F02: DM-final mot Adolfsberg

ÖSK Ungdoms 15-åriga flickor spelar i kväll DM-final mot de traditionella motståndarna från Adolfsbergs IK. DM-tecknen gäller i och för sig klassen F16, men ÖSK deltar med ett år yngre spelare, eftersom man inte i år har något lag i den äldsta flickklassen.

Att man kommer med ett ”för ungt” lag kan vara en nackdel om Adolfsberg bara har 16-åringar i sin laguppställning. Även om det skulle vara så tycker jag att ÖSK borde ha en bra möjlighet, eftersom det finns flera riktigt bra spelare i det lag de ställer upp med. En del av dem har redan hunnit med att känna på seniorfotboll med ÖSK Söder.

Till matchen kommer ÖSK med följande Matchtrupp: Lisa Davidsson (mv), Olivia Rundberg, Tilda Ståhl, Eila Webberholm, Klara Kullberg, Miranda Björk, Tilde Brunke, Erica Andersson, Vanessa Mujic, Alma Larsson, Mathilde Bjaaland, Cornelia Fernsten, Mathilda Olaisson, Sanna Lundström och Ema Ribic.

Matchen spelas på neutral mark på Trängens konstgräs och börjar kl. 19:00

Så här har det gått på vägen fram till DM-finalen för de båda lagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.