Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Sexpoängsmatch igen


Efter ett tvåveckors uppehåll, om man bortser från minimatcherna i DM, är det dags för en seriematch igen för ÖSK Söders damer. På nytt är det ett lag från den undre delen av serien som står för motståndet. Så det är väl inte helt fel att rubricera även denna match som en sexpoängsmatch.

Motståndarna från Orust FC har inte gått så bra i serien, men kommer till GPP IP med en färsk DM-seger över Rössö med 3-0. Ett resultat som imponerar. Varning utfärdad för en aggressiv matchinledning från gästerna om de kopierar sin taktik från DM-finalen.

Hemmalaget kommer för första gången i år till en match med två raka segrar i ryggen. De har inte lagt ut någon matchtrupp på sin hemsida än, så det är lite svårt att få någon uppfattning om spelstyrkan hos det lag som tar sig an Orust i morgon.

Avspark är för ovanlighetens skull först kl 15:00.

ÖSK Söder Dam: Äntligen match igen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.