Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2017/18: Klart med ny tränare

SR P4 Örebro har idag en intervju med Simon Åström. Om jag hör och förstår rätt så har ÖSK redan gjort klart med den som skall efterträda Alexander Axén.

Av okänd anledning kan detta dock inte bli offentligt förrän om några veckor. Vilka dessa omständigheter är går Åström inte in närmare på, men man skulle ju kunna gissa att det har att göra med personens nuvarande anställning (på ett eller annat sätt).

Av diskussionen med P4 Örebros Arne Holmberg (är det väl) får man nog intrycket, att det var ÖSK som till slut bestämde sig för att inte gå vidare med Axén. Mellan raderna skymtar möjligen en önskan om att få en chefstränare som är mer av en manager och mindre enbart tränare. Men det är klart – det är inget som hävdas uttryckligt.

SR P4 Örebro: Klubbchefen avslöjar: Klart med ny tränare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.