Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Vinst mot Mullhyttan

ÖSK Söder tog en planenlig vinst mot Mullhyttan i dagens match på GPP IP. Gästerna har en tung säsong och har ännu efter 15 matcher inte vunnit någon match. Plus pluskontot finns det två oavgjorda matcher. På minuskontot bland annat 59 insläppta mål.

Positivt för Söders del i den här omgången var att serieledarna från Östansjö förlorade och därmed ligger inom ett gripbart avstånd på den andra direktuppflyttningsplatsen. Kampen om direktuppflyttningen lär inte avgöras förrän i slutomgångarna då Söder kommer att möta både Östansjö och Lekeberg.

Matchfakta:
22. 1-0 Mathias Dimberg
28. 2-0 Samuel Ouattara
39. 3-0 Samuel Ouattara
46. 4-0 Cristian Ignacio Seoane Arata
57. 5-0 Davide Bracaglia
76. 6-0 Samuel Ouattara

Matchtrupp: Andreas Lundgren (mv), Gustav Holmgren (mv?), Mohammed Reza Mohammedi, Abas Hassan Ibrahim, Cristian Ignacio Seoane Arata, Simon Karlsson (k), Karzan Ali Pour, Daniel Vosoghi, Fredrik Lundgren, Davide Bracaglia, Anton Landenmark, Mattias Norgren, Marcus Laini Bovellan, Albin Wahlquist, Samuel Ouattara, Fredrik Jonsson och Mathias Dimberg.

Seriespelet fortsätter nu med två förhållandevis ”överkomliga” matcher.

2017-08-25 18:45 Div. 6 Herrar Pålsboda GoIF – Örebro SK Söder
2017-08-29 19:15 Div. 6 Herrar Örebro SK Söder – Axbergs IF

På programmet finns dessutom en DM-kvartsfinal mot FK Bosna 92, som spelas på tisdag den 22 augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.