Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F14: ÖSK till DM-final

ÖSK Ungdoms F03:or, som av laguttagningsmässiga skäl tävlar under klubbnamnet ÖSK Söder, mötte och besegrade igår Rynninge i den ena av ålderklassens semifinaler.  Det blev seger med siffrorna 9-0 för det svartvita laget.

Målgörare: Idamaja Isaksson (2), Cornelia Karlsson (2), Ebba Cabander (2) Anna Sandberg (2) och Kerstin Nordqvist

Matchtrupp: Wilma Oskarsson, Betty Hedborg, Thilde Henriksson, Kerstin Nordqvist, Emma Thunberg, Ida Zetterman (k), Julia Johansson, Alice Widegren, Lisa Aronsson, Julia Pelgander, Idamaja Isaksson, Cornelia Karlsson, Ebba Cabander, Smilla Johansson Norén, Anna Sandberg och Stina Hedborg

I finalen kommer ÖSK att få möta Adolfsberg som i sin semifinal besegrade Yxhult med 14-0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.