Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Ämtervik borta

Efter att ha ”klarat av” ett gäng topplag i de senaste omgångarna är det idag dags för lite mer normala motståndare för Söders damer. ”Klarat av” i det här sammanhanget betyder att matcherna i alla fall är spelade.

Dagens motståndare från Ämtervik (som är en utby till Sunne) överraskade i alla fall mig då de kom till GGP IP i våras. Det visade sig vara ett samspelt och rätt fysiskt lag som besegrade Söder med 3-2. I serien har de klarat sig bra och får väl klassas som ett typiskt mittenlag. Ungefär som ÖSK Söder nog gärna skulle vilja klassa sig för tillfället.

Inför den här matchen har Söder fått med båda ”list”-spelarna från KIF Örebro. Emma Östlund har ju redan spelat några matcher med sitt gamla lag. För Emma Lindén blir det däremot debut i Söders matchställ.

Till matchen har Söder kallat följande Matchtrupp: Stina Koskilampi, Hanna Persson, Emma Pettersson -00, Emma Östlund, Sara Sandberg, Wilma Franssila, Amanda Hanna, Emma Lindén, Vanessa Mujic, Agnes Andersson, Anna Meijer, Amanda Nordenby, Sophie Pettersson, Josefine Zandén och Caroline Zandén.

Det ser väl rätt bra ut, även om jag – och säkert de flesta andra – saknar Silvia Erkisi – som tydligen fått förhinder.

ÖSK Söder Dam: Ämterviks FF borta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.