Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16/01: Förlust mot Danmark

Sveriges P16-landslag spelade igår den andra matchen i den Nordiska pojklagsturneringen. Motståndarna från Danmark vann tyvärr en jämn match tack vare matchens enda mål.

ÖSKs Helmer Andersson fick precis som i den första matchen mot Finland vara med på planen hela matchen. Förhoppningsvis får han nu en möjlighet att stå över i norgon då den sista gruppspelsmatchen spelas mot Färöarna. De verkar inte hålla riktigt samma klass som övriga lag i gruppen. Så att han är någorlunda fräsch till turneringens sista match.

Turneringen avslutas nämligen med placeringsmatcher den 5:e augusti där ettorna från Grupp A resp. B möter varandra etc. I dagsläget ser det väl ut som om Sverige kommer att få spela om platserna 3 eller 4.

SvFF: Knapp förlust mot Danmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.