Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Bortamatch mot BP

ÖSK har en bortamatch i U21-Allsvenskan i eftermiddag. Motståndare är BP som fått ta Östersunds plats i den högst U21-serien. Ingen av klubbarna har lagt ut något om sina planer inför matchen än, men det dyker väl förhoppningsvis upp något så småningom.

ÖSK har sin nästa match (Elfsborg hemma) redan på lördag så vi får se om/vilka spelare från A-truppen man släpper till. Tränarna kanske vill ha alla tillgängliga för träning under hela den här veckan och då är det inte så bra om de ”blir trötta” av en U21-match. Å andra sidan finns det väl en del spelare som hade sin vilodag igår och som borde kunna spela 45 – 60 minuter utan att bli för utslitna. Dessutom finns det ju två provspelare som bör få speltid. U19-spelarna har för övrigt sin nästa match redan på fredag, då de möter just BP – fast på hemmaplan.

Åtvidaberg har inte sin nästa match förrän den 6 augusti då de spelar seriefinal mot Dalkurd och bör ha bättre förutsättningar att lufta spelare från A-truppen. .

Eftermiddagens match spelas I BP:s högborg Grimsta IP med avspark kl. 16:00.

Tillägg: Ung trupp möter BP.
ÖSK har nu lagt ut information om den trupp som kommer att ställas mot BP. Det blir en ung trupp som mer eller mindre verkar hopplockad av spelare som funnits tillgängliga. Inga spelare från A-truppen är med och på U19-sidan har man varit försiktig. Förmodligen sparas dessa till matchen mot BP på fredag.
Matchtrupp: Från U19: Oscar Sandberg, Viktor Walldén, Ebrima Jaiteh, John Kakraba, Isac Eklöf, Jonathan Aronsson, Adam Leijon. Från U17: Simon Gustafsson (mv), Lukas Julher, Samuel Nielsen, Adam Bark, Odilon Sangwa. Från U16: Nadir Ayeva, Aklam Mutebi. Provspelare: Juan Camacho och John Quintanilla.

Motståndarna från BP kommer med ett lag som i startuppställningen består av spelare från A-truppen (6) och U19 (5). På bänken har de juniorer från U19.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.