Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Tuff uppgift i höstpremiären

Precis som i våras då serien inleddes har ÖSK Söders damer att se fram emot en tuff uppgift då den andra delen av spelåret inleds. Då – på bortaplan mot Lidköpings FK – blev det förlust med hemska 9-1. Frågan är hur hemska siffrorna blir i kväll.

Lidköping kommer till kvällens match på GPP IP med möjligheten att medelst en trepoängare ta över serieledningen efter det att Rävåsen lite oväntat snubblat till mot de värmländska kollegorna från QBIK. De lär alltså vara fullt koncentrerade på uppgiften att ta med sig kvällens trepoängare hem.

ÖSK Söders damer hade en verkligt besvärlig vårsäsong med skador och annat otyg som gjorde att de vart svårt att både mönstra slagkraftiga matchtrupper och att få till en samspelt startelva. Vi får hoppas att man kommit över de värsta av de här problemen under juliuppehållet.

Jag har inte sett någon förhandsannonserad matchtrupp inför kvällens match. Vi får hoppas att det beror på att det finns många spelare att välja bland. ÖSK Söders damer med sin utsatta tabellposition är i skriande behöv av poängtreor, men jag har en känsla av att det inte är den här matchen man skall hoppas mest på. En etta vore faktiskt väldigt välkommen.

ÖSK Söder Dam: Lunnevi är en sak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.