Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träning sliter

Två bilder från dagens träning.

Johan Mårtensson lämnar dagens träning.

Ferhad Ayaz lämnar dagens träning.

Johan Mårtensson och Ferhad Ayaz avslutade dagens träning med fot resp. lår bandagerade. Dessutom utgick Alfred Ajdarevic (lår?) och Filip Rogic (fot) i förtid.

Enligt Fredrik Biörs skall det dock vara ok med Mårtenssons fot. Bandageringen skall mest av allt ha utgjort en försiktighetsåtgärd. Även om han låg ett bra tag innan han kom på fötter igen. Smällen som Filip Rogic råkade ut för såg inte så allvarlig ut – han gick av för egen maskin och utan hjälp eller stöd.

Ferhad Ayaz blir nog borta ett tag om det rör sig om en bristning. Alfred Ajdarevic skada har jag ingen direkt känsla för. Men han befinner sig ju så pass långt från en plats i startelvan att det inte spelar någon större roll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.