Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: ÖSK möter Djursholm

Det är tätt på givarna för ÖSKs juniorer. Igår (onsdag) utgjorde de ryggraden i det U21-lag som mötte Lidköping. I morgon (fredag) tar de mot FC Djursholm i juniorallsvenskan. En match som jag tycker hemmalaget bör ha en god chans att vinna.

Följande Matchtrupp är kallad: Simon Gustavsson (mv), Gustaf Franck (mv), Martin Trinh, Oscar Sandberg, Albin Zidaric, Lukas Hjort, Edwin Lundqvist, Viktor Franssila, John Kakraba, Oliver Kåhed, Jonathan Aronsson, Viktor Walldén, Adam Bark, Adam Leijon, Kevin Johansson, Marcus Karlsson, Rodin Debrem och Ebrima Jaiteh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.