Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2017: Plessis på väg bort?

Jag kunde i kväll inte underlåta att notera, att för andra gången deltog inte Damien Plessis i en U21-match i vilken han borde ha varit med. Första gången var i U21-matchen som spelades förra veckan mot Djurgården. Då skall han ha kommit överens med Alexander Axén om han skulle få stå över. Han fanns även med i den preliminära laguppställningen inför dagens match, men deltog aldrig.

Utvecklingen i ÖSK har nog inte blivit som varken han själv eller ÖSK tänkt sig från början. Som mittbacksalternativ har han av allt att döma passerats av Arvid Brorsson och på mittfältet är det fullt av spelare som går före.

Jag skulle tro, att både han och ÖSK borde vara intresserade av att finna en lösning som påminner om Mbombos. Alltså att ÖSK släpper honom gratis om det finns någon annan klubb som är intresserad av att ta över honom.

Statistik Damien Plessis (SvFF).

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.