Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

NA intervjuar Roin Deprem


Bakom sin betalvägg har NA idag bland annat gömt undan en lite längre intervju med ÖSKs Rodin Deprem. Denne har fått något av ett genombrott i år med en massiv skytteligaledning i den norra juniorallsvenskan. Klart läsvärt, tycker jag.

För Rodin, som nu varit i ÖSK ungefär ett år – han kom förra sommaren från Rynninge – gäller det under hösten att visa att han har talang nog att satsa på. För ÖSK att bestämma sig för om man vill utöka sin A-trupp med ytterligare en spelare. Positivt för Rodins del är att han är en mycket mångsidig spelare som passar bra på de flesta av de offensiva anfallspositionerna.

NA (Betalvägg): Möt ÖSK-talangen Rodin Deprem: ”Några kanske tycker att jag har bråttom”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.