Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: DM-match mot Askersund

Inte nog med att ÖSK Söders damer i kväll tar emot Rävåsen i div 1 Norra Götaland. Även klubbens herrlag är i aktion på GPP IP. För deras del är det div 4-laget IFK Askersund som står för motståndet i Eksjöhus Cup – som senior-DM för tillfället kallas.

Jag har en känsla av att ÖSK Söder, som i första hand koncentrerar sig på att försöka ta steget upp till femman inte ger den här matchen full prioritet. De har en viktig bortamatch mot Hidingsta i övermorgon och vill nog helst komma till det mötet med ett så fräscht lag som möjligt.

Askersund har på så sätt ett bättre utgångsläge. De har redan gjort klart med seriespelet för vårsäsongen och kan efter DM-matchen vila sig ända tills en bit in i augusti. Jag har en känsla av att för nyuppflyttade Askersund så är man nöjda med sin vår. Laget håller en plats i mitten av tabellen och mycket mer än så kan man normalt inte förvänta sig av en nykomling.

Som alltid i de här matcherna gäller att allt kan hända och att det ovanligt ofta gör det också. ÖSK Söder har två bonusstraffar i den här matchen.

ÖSK Söder har kallat följande Matchtrupp: Andreas Lundgren (mv), Anton Landenmark, Gustav Holmgren,
Cristian Ignacio (Igge) Seoane Arata, Mohammad Qasem, kulturbäraren Mathias Dimberg, Bierton Mehmedi, Carlos Alfredo Elias Neyra, Marcus Laini Bovellan, Fredrik Jonsson, Johan Gynnhammar, Andreas Lissmatz, Ahmad Rezai och Mohammed Ari (Hama) Ibrahim.

Matchen spelas på GPP IP Plan C och börjar en kvart efter damernas match, alltså 19:15.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.