Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Programenligt mot Sundsvall

ÖSK U19 avslutade programenligt vårsäsongen genom att besegra GIF Sundsvall med 5-1. Ett helt logiskt resultat – i alla fall om man ser till de båda lagens respektive tabellplaceringar. Hemmalaget kan kanske ta med sig att man gjorde fem mål trots att lagets båda bästa målskyttar (Rodin Deprem och Adam Bark) hade kallats in till A-lagstjänst i Uppsala.

Matchfakta:
07. Varning Viktor Walldén
14. 1-0 Oliver Kåhed
22. 1-1 Abdulmannan Khalil
57. 2-1 Kevin Johansson
62. 3-1 Jonathan Aronsson
72. 4-1 Isac Eklöf
93. 5-1 Marcus Karlsson

De 11 som startade: Martin Trinh, Oscar Sandberg, Isac Eklöf, Kevin Johansson (k), Jonathan Aronsson, Marcus Karlsson, Edwin Lundkvist, Oliver Kåhed, Viktor Walldén, Gustaf Franck (mv) och Viktor Franssila
Avbytare: Albin Zidaric, John Kakraba, Nadir Ayeva (U16), Aklam Mutebi (U16) Martin Andersson (mv)

Vårsäsongen är nu avslutad för ÖSK U19 med ett i mitt tycke godkänt resultat. Eftersom U21-matchen mot Djurgården på tisdag uppgraderats till A-lagsnivån kan killarna i laget nu gå på semester. Nästa seriematch spelas den 22 juli då laget åker till Gävle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.