Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Förlust i Norrköping

ÖSK med en meriterande seger mot IFK Göteborg i bagaget var igår i Norrköping för att försöka göra om bravaden. Det gick nu inte så bra. Hemmalaget vann matchen med 4-2 och av matchrapporten på lagets webbplats att döma var segern inte orättvis eller turlig.

Lagets hemsida: Matchreferat IFK Norrköping U17 – ÖSK U17

Matchfakta:
28. 1-0 Jonatan Gren
33. 2-0 Buster Blosse
50. 2-1 Aklam Mutebi (Dennis Koss, Nadir Ayeva)
52. Varning Aklam Mutebi
56. Varning Malcolm Stolt
67. 3-1 Casper Frisk (straff)
70. 4-1 Markus Uppling
75. 4-2 Odilon Sangwa (Helmer Andersson, Malcolm Stolt)

Laguppställning (4-1-4-1, antar jag): Simon Gustavsson – Lucas Parkedal Stenfelt, Olle Brorsson (U16), Helmer Andersson, Samuel Nielsen – Dennis Koss (64) – Malcolm Stolt, Lukas Julher (82), Marcus Kanto (71), Gabriel Yildiz (ut HT, in 64) – Nadir Ayeva (60)
Avbytare: Martin Andersson (mv), Aklam Mutebi (HT), Odilon Sangwa (60) och Johannes Hjulström (71)

Halva serien är nu spelad och sommarlovet tar vid innan förberedelserna för Gothia Cup i mitten av juli börjar. För ÖSKs del kommer intresset under hösten nog i första hand att vara att se till att laget klarar sig kvar i pojkallsvenskan. Visserligen har SEF-klubbarna en automatisk starträtt i den lägre divisionen, men där blir matcherna inte lika utveckland på grund av svagare motstånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.