Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Seger mot Dalkurd

Det blev något av en revansch för ÖSK Ungdoms 15-åringar då de idag besegrade Dalkurd med 4-1. Motståndarna är nämligen det enda lag som lyckats med bedriften att ta poäng av ÖSKarna. Det gjorde de i den allra första serieomgången. Men idag verkar det inte ha varit så mycket snack om saken. ÖSK gick till halvtidsvilan med en 4-0 ledning och spelade av allt att döma sedan av den andra halvleken. Några fler ÖSK-mål blev det i alla fall inte.

Matchfakta (2*40):
06. 1-0 Rasmus Gustavsson Engdahl
15. 2-0 Herman Ragnarsson
20. 3-0 Herman Ragnarsson
35. 4-0 Rasmus Gustavsson Engdahl
62. 4-1 Taher Othman

Matchtrupp: Elliot Lund, William Eriksson, Viktor Berséus, Oscar Windahl, Rasmus Gustavsson Engdahl, Noel Milleskog, Niclas Eriksson Bergmark, Jash Narshi, Mahmoud Madadi, Joel Andersson Segerlind, Theodor Hessel, Herman Ragnarsson, Sam Khalili Motlagh, Sebastian Forsberg (k) och målvakten Hampuz Cederlind.

En match före sommaruppehållet återstår nu för ÖSKs del. Den spelas den 26 juni i Borlänge mot IK Brage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.