Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadeläget inför träningsmatchen

NA har varit på Behrn Arena och kollat den sista träningen inför matchen mot IK Sirius i morgon. Enligt deras rapportering är det fyra spelare som inte kan vara med i morgon på grund av olika skadekänningar.

Kennedy Igboananike (ryggskott).
Kenendy har drabbats av ryggskott och har uppenbarligen det rätt besvärligt för tillfället. Det verkar dock inte som om man tror att det kommer att vara problem för honom att vara med vid den allsvenska omstarten mot IFK Norrköping den 2 juli. Men man vet ju aldrig – ryggskott kan vara besvärliga.

Filip Rogic (trött baksida).
Filip har haft problem med en baksida. Det är samma problem som han hade innan U21-uppehållet. Han har deltagit fullt ut i träningen,men tagit det lugnare de senaste dagarna. ”Det är mer ett utmattningssymptom. Ingenting är sönder”, säger ÖSKs Mkiropraktor Sam Masih till tidningen.

Logi Valgardsson (ljumske).
ÖSKs vänsterback har känningar i en ljumske. Det verkar inte vara så allvarligt, men han deltar inte i den gemensamma träningen.

Yannis Mbombo (muskelbristning baksida).
Anfallaren råkade ut för en lättare muskelbristning i en baksida veckan före träningsuppehållet. Han är inte återställd än och man räknar med att det kan ta 1-2 veckor innan han är tillgänglig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.