Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Får Rodin Deprem chansen ?

ÖSK har för tillfället något av en kris på anfallssidan. Kennedy Igboananike och Yannis Mbombo är båda skadade, Jonathan Lundberg har knappt fått någon speltid och när han spelat i U21-laget har det huvudsakligen varit som mittfältare. Viktor Sköld fick sin chans (kan man tycka) under Kennedys avstängning, men tog den inte – i alla fall inte målgörarchansen.

Läge då måhända att testa Rodin Deprem som inhoppare i anfallet i morgondagens match mot Sirius. Rodin har varit minst sagt het med 16 mål på 12 matcher i juniorallsvenskan. (Frågan är om det inte till och med är färre än 12 matcher – jag har för mig att han varit avstängd). Superhet och definitivt en spelare som bör testas innan han faller för åldersstrecket 19/20 i höst.

U19-laget har även de match i morgon (mot nästjumbon GIF Sundsvall), men i den matchtruppen finns hans namn inte med.

Tillägg 1 : Nej, det fanns ingen plats/behov för honom i den trupp som möter Sirius enligt den matchtrupp som ÖSK lade ut på sin webbplats. Synd!

Tillägg 2. Jo, det fanns det visst det. Rodin från start som ensamanfallare då ÖSK träningsmatchar mot Sirius.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.