Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Bortamatch vid Edsviken

ÖSK U19 har på söndagen en bortamatch mot Sollentuna FK. Arenan är Sollentunavallen på en utsparks avstånd från Edsviken. Bloggen som faktiskt har ett förflutet i Sollentuna kommer ihåg en väldig massa olika stadsdelslag som aldrig kom någonstans. Det blev givetvis väldigt många lokalderbyn, men det var i princip allt som klubbsplittringen hade att erbjuda. Sedan dess har man slagit ihop och konsoliderat och i dagsläget är laget med och kämpar med Brage och Västerås SK om en uppflyttningsplats till Superettan.

Även på ungdomssidan har laget framgångar och etableringen i juniorallsvenskan är ett tecken på det. Med nästan halva serien spelad hittar man laget en poäng efter ÖSK i den jämna mittsektionen av tabellen.

ÖSK har till matchen kallat följande Matchtrupp: Gustav Franck (mv), Simon Gustafsson (mv), Martin Trinh, Oskar Sandberg, Albin Zidaric, Helmer Andersson, Edvin Lundqvist, Viktor Franssila, Oliver Kåhed, Jonathan Aronsson, Kevin Johansson, Adam Bark, Viktor Walldén, Rodin Deprem, Marcus Karlsson och Dennis Koss (?)

Det ser väl rätt hyfsat ut och laget bör, tycker jag, ha en bra möjlighet att ta med sig poäng hem till Örebro. Speciellt om Rodin Deprem har hållit målformen intakt.

Avspark kl 14:00 på Sollentunavallen i Tureberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.