Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Mållöst toppmöte

Gårdagsmatchen mellan ÖSK Söder och Lekeberg hade väl i alla fall något av seriefinalssmak över sig. Det var ju ettan och tvåan som möttes – dessutom de enda två lagen efter nio omgångar med en nolla i förlustkolumnen. De nollorna är intakta även efter 10 omgångar och nollade blev även båda lagen eftersom matchen slutade mållös – inte så vanligt i den här serien.

Närkessexan i år har ju fått karaktären av ett trelagsrace i toppen med Östansjö som den tredje deltagaren i kampen om en plats i femman nästa säsong. Tack vare en uddamålsseger mot Åmmeberg passade Östansjö igår på att ta sig förbi Söder i tabellen tack vare den fördel som 1 (ett) målskillnadsmål ger.

Matchfakta:
65. Varning Lekeberg Richard Rohdén
70. Varning Söder Mathias Dimberg

De 11 som startade: Simon Karlsson, Marcus Laini Bovellan, Alessandro Eni, Zlatko Zindovic, Abas Hassan Ibrahim, Samuel Ouattara, Davide Bracaglia, Andreas Lundgren (mv), Mathias Dimberg, Mohamad Qasem och Mattias Norgren (k).
På avbytarbänken satt då: Nils Ränkeskog, Alexander Lienius, Mohammed Ari (Hama) Ibrahim Ibrahim, Cristian Ignacio (Igge) Seoane Arata, Fredrik Lundgren och Fredrik Jonsson.

I nästa omgång den 21 juni möter ÖSK Söder Lillkyrka på bortaplan i våromgångens sista match. På programmet står sedan en DM-match mot IFK Askersund den 26 juni. Höstomgångens första match spelas den 28 juni på bortaplan mot Hidingstas gula maskin innan det blir dags för semester från seriespelet fram till början av augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.