Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Derby på G-Vallen


Årets försommarderby på Grenadjärvallen betyder mycket för både ÖSK Söders damer och för Rynninges. En typisk sexpoängsmatch med derbykaraktär så det stänker om det. Inget av lagen har väl övertygat i serien så här långt. Söder har haft enorma problem med skador och frånvaror av andra anledningar. Laguppställningen har dock successivt fyllts på och även om förlusten med 6-1 mot Skövde kändes tung fanns det en del positivt att ta med sig från den matchen också.

Till derbyt har ÖSK Söder kallat följande Matchtrupp: Stina Koskilampi (mv), Ebba Andersson (mv), Hanna Persson, Emma Pettersson (-99), Sara Sandberg, Wilma Franssila, Amanda Hanna, Vanessa Mujic, Silvia Erkisi, Agnes Andersson, Anna Meijer, Olivia Puhls, Sophie Pettersson, Josefine Zandén, Caroline Zandén (k) och Emma Tivemo.

I Rynninges trupp återfinns ÖSK Söders tidigare målvakt Ida Lindéll och anfallaren Sophie Sörqvist. En stor attraktion i laget är givetvis KIF Örebros tidigare anfallare Sarah Michael.

ÖSK Söder Dam: DerbydagsSenaste tre resultaten för lagen.

ÖSK Söder – IK Gauthiod 2-1 Rävåsens IK – Rynninge IK 5-1
Töcksfors IF – ÖSK Söder 3-3 Rynninge IK – Lidköpings FK 1-5
ÖSK Söder – Skövde KIK 1-6 IK Rössö – Rynninge IK 3-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.