Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sju pojkar till SvFF:s utvecklingsläger

ÖLFF har nu på sin webbplats lagt ut deltagarna till Svenska Fotbollsförbundets Utvecklingsläger för pokar födda 2002. Lägret arrangeras som vanligt i Halmstad och för pojkarnas del pågår det från söndagen den 2 juli till fredagen den 7 juli. Elitlägret, som arrangemanget hette tidigare, har från och med i år bytt namn till Utvecklingsläger, men jag tycker att det mesta i programmet ser ut som det har gjort under de senaste åren.

Pojkar födda 2002 är en stark åldersgrupp hos ÖSK Ungdom och man kan glädja sig över att nästan hälften av deltagarna (7 av 16) kommer från klubbhuset på Ekäng. De uttagna ÖSKarna är Herman Ragnarsson, Joel Andersson-Segerlind, Niklas Bergmark, Noel Milleskog, Rasmus Gustavsson-Engdahl, Sebastian Forsberg och Theodor Hessel. Dessutom finns Sam Khalili med som en av tre reserver som kan kallas in vid ett återbud.

Övriga representerade klubbar är: BK Forward (3), Rynninge IK (2), Karlslunds IF, Laxå IF, Nora BK och Örebro Syrianska.

ÖLFF: UTBILDNINGSLÄGRET HALMSTAD + träning/teori

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.