Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Förlust i norr

ÖSK förlorade gårdagens match i U21-allsvenskan mot GIF Sundsvall med 3-0. Ett resultat som nog var rätt så logiskt. Båda klubbarna hade valt att ursäkta sina A-truppspelare och kom med en yngre uppsättning spelare till matchen. ÖSK hade dock även en samtidig U17-match att ta hänsyn till. Dessutom saknades de flesta 19-åringarna på grund av (antar jag) kommande studentexamen. Så förutsättningarna var väl inte de bästa och resultatet blev därefter.

Matchfakta:
47. 1-0 Abdulmannan Khalil
62. 2-0 Jasper Evert Robert Nehrer
81. Varning Martin Trinh
90. 3-0 Jasper Evert Robert Nehrer

De 11 som startade för ÖSK (enligt SvFF): Martin Trinh, Jonathan Aronsson, Lukas Hjort, Abbubakar Abduwalli, Lukas Julher, Edwin Lundkvist, Oliver Kåhed (k), Albin Zidaric, Malcolm Stolt, Ludvig Franck (mv) och John Kakraba.
Bänkade: Jonathan Rasch, Viktor Walldén och Samuel Nielsen

I U21-allsvenskana grundserie återstår nu följande matcher.

2017-06-27 18:00 Folksam U21 Allsvenskan Norra Örebro – Djurgården
Augusti
2017-08-01 16:00 Folksam U21 Allsvenskan Norra IF Brommapojkarna – Örebro
2017-08-08 18:00 Folksam U21 Allsvenskan Norra Örebro – IFK Norrköping FK

 

2 kommentarer – kommentera

konfucius

Det är många som undrar om verkligen ÖSK har rätt ledning för Akademin. U19:s lag har två matcher i rad blivit utvisad nu. Är man då verkligen bra föredöme? Det är inte för inte att mycket få vill komma till Ösk utan väljer Forward istället. Det är synd att hela stan ska ”stödja” Ösk fast man har varken kunskap eller erfarenhet av att sköta en akademi. Man ser att många av deras spelare mår dåligt och inte trivs bra. Därför är det dags för Ösk fotbolls ledning att ta tag i detta elände. För ungdomarnas, stans och hela örebros fotbollens skull.

konfucius

Menade U19:s tränare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.