Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: ÖSK reser till Solna

ÖSK U19 har en lördagsmatch mot AIK. Matchen spelas på Skytteholms IP med avspark kl. 15:00.

Till matchen har ÖSK kallat följande Matchtrupp:
Gustaf Franck (mv), Simon Gustafsson (mv, U17), Albin Zidaric, Oliver Kåhed, Oscar Sandberg, Martin Trinh, Helmer Andersson (U16), Victor Franssila, EdWin Lundqvist, Arvid Brorsson, Kevin Johansson, Isac Eklöf, Adam Bark, Rodin Deprem, Nadir Ayeva (U16) och Viktor Walldén.

Rent tabellplaceringsmässigt ser väl det här ut att kunna bli en rätt jämn tillställning. Jämfört med den senaste matchen kan ÖSK hälsa Rodin Deprem, Viktor Franssila och Arvid Brorsson tillbaka i truppen.

Av Alfred Ajdarevic syns dock inte en skymt trots att denne inte är med i den A-lagstrupp som reser till Kalmar. Sedan Ajdarevic kom till ÖSK förra året har det blivit välidgt få matcher för hans del. I en ålder och utvecklingsskede då han egentligen borde spela match varje vecka. Inte alls bra.

1 kommentar – kommentera

Ösk

Håller helt med dig, lär stanna av i utv utan matcher..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.