Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Sexpoängsmatch vid norska gränsen

Det är inte bara ÖSKs A-lag som spelar en sexpoängsmatch i morgon. Detta gäller i minst lika hög grad ÖSK Söder som reser västerut till shoppingmetropolen (för norrmännen) Töcksfors i västraste Värmland.

Söders lördagsmotståndare började faktiskt seriespelet riktigt bra och vann över Gauthiod med 3-1. Helgen därpå blev det 2-2 på bortaplan i värmlandsderbyt mot Ämtervik. Men sedan var det slut på framgångarna. Efter några knappa förluster (bland annat 0-1 mot Rynninge) har resultaten rasat rejält med två stora förluster i de två senaste matcherna. Att förlora med 6-0 mot Lidköping är det kanske inte så mycket att säga om – Söder var ju faktiskt ännu sämre. Men sedan blev det 0-5 mot Rössö och det var inte alls bra.

ÖSK Söder kommer förhoppningsvis till Töcksfors med ett bättre självförtroende efter den oavgjorda matchen borta mot Orust och sedan förra veckans GPP-vinst mot Gauthiod.

ÖSK Söder har kallat följande Matchtrupp: Stina Koskilampi (mv), Hanna Persson, Sara Sandberg, Wilma Franssila, Amanda Hanna, Linnea Wetterberg, Silvia Erkisi, Agnes Andersson, Anna Meijer, Amanda Nordenby, Olivia Puhls, Josefine Zandén, Caroline Zandén (k), Emma Tivemo och Emma Pettersson -00.

Med Amanda Hanna och Caroline Zandén tillbaka ser den här truppen något starkare ut än den som Söder ställde på benen senast.

ÖSK Söder Dam: Världens längsta E18-derby, resmässigt!

3
,021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.