Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Förlust för U17 mot Hammarby

En U21 match som ÖSK och motståndarna Hammarby gjort om till en U17-match och som ÖSK i sin tur passade på att använda för att ge speltid till spelare som inte fått så mycket speltid i U17-serien. Det kunde väl bara sluta på ett sätt och det gjorde det också. Efter en i alla fall bara halvdålig första halvlek och en riktigt dålig andra halvlek vann Hammarby med förkrossande 6-0 efter 2-0 i halvtid.

Inte så mycket mer att säga om matchen än att nu är den i alla fall spelad. ÖSKs tränare Rickard Torstensson var rejält missnöjd efter matchen och tyckte att ingen av dem som i dagsläget står utanför startelvan i U17 stärkte sina aktier.

Jag vill för egen del plussa för straffräddaren Martin Andersson, Sebastian Forsberg, Dino Salcinovic och Lucas Parkedal. I övrigt var det mycket som var medelmåttigt eller sämre än så.

Noterbart är att Hmmarbys U17 nu tränas av ÖSKs föredetting Fredrik Samuelsson. Fredrik var en av deltagarna i Assyriska FFs tränarkarusell förra året, men har nu tydligen fått ett nytt uppdrag i fotbollsvärlden.

Hammarby: Bajens U17-lag utklassade Örebro

Matchfakta.
02. 0-1 (Lyra över Franck)
23. 0-2 (Nick på inlägg från vänster)
47. Straff till Hammarby som Martin Andersson räddar)
54. 0-3 (Indianare från backlinjen öppnade för motanfall. Bra skott nära bortre krysset).
56. 0-4 (ÖSK utmanövrerade i straffområdet efter bolltapp vid sidlinjen. Målskytten ensam vid bortre).
70. 0-5 (Inspel från kanten till fri spelare framför ÖSKs mål)
87. 0-6 (Snabb attack efter ÖSK-hörna)

Laguppställning första halvlek (4-1-4-1): Ludvig Franck – Lucas Parkedal Stenfelt (ut HT, in igen 78), John Kakraba, Edwin Lundkvist, Carl Henning – Jonathan Aronsson – Odilon Sangwa, Malcolm Stolt, Lukas Julher, Samuel Nielsen – Aklam Mutebi

Laguppställning andra halvlek (4-1-4-1): Martin Andersson – Carl Henning, John Kakraba, Edwin Lundkvist (61), Lucas Karlsson (78) – Jonathan Forsberg – Malcolm Stolt, Gabriel Yildiz, Dino Salcinovic, Samuel Nielsen – Odilon Sangwa

Ersättare: Martin Andersson (mv, HT), Dino Salcinovic (31), Lucas Karlsson (HT), Gabriel Yildiz (HT), Jonathan Forsberg (HT), Algot Strömberg (61)

ÖSKs två återstående matcher innan U21 tar sommarledigt.

2017-06-06 17:00 Folksam U21 Allsvenskan Norra GIF Sundsvall – Örebro
2017-06-27 18:00 Folksam U21 Allsvenskan Norra Örebro – Djurgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.