Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Djurgårdsmatchen flyttas

ÖSK hade ett ovanligt komprimerat U21-program inplanerat för den här veckan. Laget skulle möta Djurgården i morgon och Hammarby på onsdag. Lite väl tufft kanske. Anledningen till att matcherna låg så tätt var att man flyttat Hammarby-matchen som låg senare i juni månad. Jag antar att det var för att passa semesterplanerna för någon av klubbarna.

Nu har man kommit överens med Djurgården om att skjuta på den match som skulle ha spelats i morgon. Den avgörs i stället den 27 juni. Ett bättre datum med tanke på att allsvenskan nystartar i början av juli. För ÖSKs del med en hemmamatch mot IFK Norrköping söndagen den 2:a.

U19 avslutar vårsäsongen den 22 juni med en hemmamatch mot GIF Sundsvall, så det nya datumet passar nog de flesta i den truppen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.