Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Bortamatch i Karlstad

Det är tätt på given för de flesta lag nu. ÖSK U16 spelade match i fredags och hade sedan några spelare med i truppen som mötte Örgryte på lördagen. ÖSK U15 som brukar låna ut spelare till U16 var förra veckan på det så kallade Svealandslägret med träningar och tre matcher från torsdag till halva lördagen.

I morgon (måndag) är det dags igen med en bortamatch mot Karlstads BK på programmet.

Följande Matchtrupp är kallad: Dino Salcinovic, Jonathan Rasch, Adam Lindström, David Jansson, Lucas Karlsson, Alexius Bergqvist, Bechir Elsgard, Emil Olofsson (mv, U15), Mahmoud Madadi (U15), Theo Hessel (U15), Niklas Bergmark (U15), Jash Narshi (U15), Rasmus Gustavsson Engdahl U15), William Eriksson (U15) och Herman Ragnarsson (U15).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.