Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Bussen går till Göteborg

ÖSK U17 spelade så sent som i går (torsdag) den snöovädersuppskjutna matchen mot Trelleborg. Redan i morgon blir det dags för nästa match – den här gången på bortaplan mot Örgryte.

Båda lagen mötte faktiskt Trelleborg i sin senaste match. ÖSK vann som bekant med 3-1 på hemmaplan, medan Örgryte besegrade TFF med 4-1 på bortaplan. Rätt likartade prestationer således för två lag som båda fått ihop 9 poäng så här långt.

Normalt skulle jag tycka att ÖSK, som verkar ha fått bättre ordning på sitt spel, borde ha vissa chanser mot ett lag som Örgryte. Frågan är bara om ÖSKarna kunnat återhämta sig tillräckligt mycket efter den senaste matchen. Bara två dagar mellan matcherna och dessutom med en rätt lång bussresa i benen är inte idealiskt som matchförberedelse.

Till den matchen har följande Matchtrupp kallats: Simon Gustavsson (mv), Hampuz Cederlind (mv, U15), Lucas Parkedal Stenfelt, Manne Ljunghaga, Helmer Andersson, Beshir Elsgaard, Lukas Karlsson, Gabriel Moshel, Lukas Julher, Adam Lindström, Dino Salcinovic, Gabriel Yildiz, Jonathan Forsberg, Samuel Nielsen, Nadir Ayeva, Jonathan Rasch, Algot Strömberg och Aklam Mutebi.

Matchstart kl 14.00 på Hammarviken Arena (ÖIS gården) i Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.