Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19 möter Täby

Lördagens hemmamatch spelas av ÖSK U19 som på Behrn Arena tar emot Täby FK. ÖSKs motståndare har varit med några år i juniorallsvenskan och de brukar bjuda på ett energiskt och ofta fysiskt motstånd – fast inte ojuste. I år har de fått en väldigt bra inledning på sitt seriespel. De delar andraplatsen med Brommapojkarna om än med något sämre målskillnad. Det är beundransvärt av en klubb som Täby FK med sitt representationslag i div 3 att år efter år kunna hålla en så hög standard på sin juniorfotboll.

Till lördagsmatchen har ÖSK kallat följande Matchtrupp: Gustaf Franck, Martin Trinh, Lukas Hjort, Oscar Sandberg, Albin Zidaric, John Kakraba, Oliver Kåhed, Jonathan Aronsson, Isac Eklöf, Kevin Johansson, Edwin Lundkvist, Viktor Walldén, Adam Bark, Marcus Karlsson, Martin Andersson (mv, U17) och Malcolm Stolt (U17).

Det är en trupp utan några specialiserade mittbackar. Viktor Franssila är avstängd efter sin utvisning i den förra omgången och Alex Hahne är sjuk eller skadad. Jag antar att Edwin Lundqvist tar den ena mittbacksplatsen men vem tar den andra?Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.