Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: ÖSK möter Trelleborg

ÖSK U17 har en mitt i veckan match mot Trelleborgs FF. Den här mötet skulle egentligen ha avgjorts i mitten av april, men fick då ställas in på grund av att ett kraftigt snöfall gjorde Behrn Arena ospelbar.

Till matchen har ÖSK kallat följande Matchtrupp: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Helmer Andersson, Marcus Kanto, Gabriel Yildiz, Abbubakar Abduwalli, Nadir Ayeva, Odilon Sangwa, Jonathan Forsberg, Lukas Julher, Samuel Nielsen, Manne Ljunghaga, Malcolm Stolt, Lucas Parkedal Stenfelt, Aklam Mutebi och Carl Henning.

Efter en väldigt trög start har ÖSK fått lite bättre ordning på spelet och kommer till matchen med två raka vinster mot J-Södra och GAIS i bagaget. Trelleborg, som även de har två vinster, verkar vara ett lag som blandar och ger en hel del. Resultatmässigt jämna förlustmatcher mot bra lag och mindre bra resultat i matcher som de borde ha haft en bättre chans i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.