Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: ÖSK möter Enköping

På sen kvällstid och i konkurrens med Europaligans cupfinal tar ÖSK U16 emot Enköpings sextonåringar för ett möte i SEF:s nationella 16-årsserie. Inget av lagen har gått speciellt bra så här långt även om ÖSK successivt har förbättrat sina prestationer.

Till kvällens match har följande Matchtrupp kallats: Jacob Nilsson (mv), Ludvig Attås (U15, mv), Algot Strömberg, Lucas Karlsson, David Jansson (P01), Mahmoud Madadi (U15), Viktor Berséus (U15), Oscar Windahl (U15), Adam Lindström (P01), Dino Salcinovic, Jonathan Rasch, Ibrahim Ahmed Kamil (P01), William Eriksson (U15), Béchir Elsgard Brolin, Jash Narshi (U15) och Hussein Alfidhilawi (P01).

ÖSK, som släppt en del spelare till U17-matchen i morgon, fortsätter alltså att ta in rätt många spelare från U15 och från ÖSK Ungdoms breddlag. Positivt tycker jag att fler än spelarna i den dedikerade U16-truppen får chansen till spel. Det händer ju mycket i de här åldrarna och lyften i fysik och teknik kommer sällan samtidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.