Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Vinst mot Axberg

ÖSK Söders herrar är nog tillsammans med ÖSK Ungdoms U15 det lag i ÖSK-familjen som för tillfället går bäst. Igår var de norr om stan och på Dyltavallen gjorde de upp med Axbergs IF om poängfördelningen. Resultatet blev en seger med 3-0 för Söder efter 1-0 i halvtid. Tack vare segern tog Söder över i tabelltoppen om än bara för ett dygn. Lekeberg går ungefär lika bra och går om ifall de besegrar Bobby BK i kväll (vilket de rimligen bör göra).

Matchfakta.
0-1 Erik Johannesson
halvtid
0-2 Cristian Ignacio Seoane Arata
0-3 Daniel Vosoghi

ÖSK Söders matchtrupp: Simon Torstensson (mv), Simon Karlsson, Jacob Fredriksson, Alexander Lienius, Samuel Ouattara, Davide Bracaglia, Abas Hassan Ibrahim, Fredrik Lundgren, Cristian Ignacio Seoane Arata, Zlatko Zindovic, Mattias Norgren, Nils Ränkeskog, Erik Johannesson (k), Fredrik Jonsson, Mathias Dimberg, Daniel Vosoghi och Andreas Lundgren (mv).

Det verkar som om det råder en del förvirring beträffande målgörarna. ÖSK Söder skriver på sin webbplats, att målen gjordes av Erik Johannesson, Samuel Ouattara och Hama (som jag uttyder till Mohammed Ari Ibrahim Ibrahim). Mittmedias textrobot har givit målen till Erik Johannesson, Samuel Ouattara och Abas Hassan Ibrahim. Jag skulle tro att Söder ligger närmast sanningen.

Försommaren för ÖSK Söder fortsätter nu på följande sätt:

2017-05-31 19:00 Div. 6 Herrar Åmmebergs IF – Örebro SK Söder
Juni
2017-06-04 14:00 Div. 6 Herrar Örebro SK Söder – Vivalla SK
2017-06-07 19:00 Div. 6 Herrar Östansjö IF – Örebro SK Söder
2017-06-14 19:15 Div. 6 Herrar Örebro SK Söder – Lekebergs IF
2017-06-21 19:00 Div. 6 Herrar Lillkyrka IF – Örebro SK Söder
2017-06-28 19:00 Div. 6 Herrar Hidingsta IK – Örebro SK Söder

Söder kommer alltså under de fyra kommande matcherna att möta de främsta utmanarna om en topplacering. Mycket av serien kommer alltså att kunna avgöras redan innan det blir dags att gå semester. Troligast är dock att lagen i toppen tar poäng av varandra och att vi kan se fram emot en spännande höstavslutning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.