Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Bussen går till Tunavallen

ÖSK möter i eftermiddag (17:00) AFC Eskilstuna i U21-allavenskan. Som vanligt med en blandad trupp. Vissa spelare från företrädesvis A-truppen är nog sugna på att visa upp sig för att påminna om sina kvalifikationer inför den allsvenska matchen mot Sirius på måndag. Spelarna från U-truppen hade en match så sent som igår och hade säkert mått bättre av att få vila någon dag till. Fast jag antar att man tog hänsyn till detta då U19-laget coachades.

ÖSKs Matchtrupp.
Från A-truppen: Anton Fagerström, Patrik Haginge, Arvid Brorsson, Damien Plessis, Sebastian Ring, Jonathan Lundberg och Divine Naah.
Från U-truppen: Gustaf Franck, Martin Trinh, Viktor Walldén, Oliver Kåhed, Rodin Deprem, Viktor Franssila, Albin Zidaric, Lucas Parkedal Stenfelt och Edwin Lundkvist.

AFC United skriver på sin webbplats beträffande laget, att från deras A-trupp kommer: Cem Alpek, Robert Åstedt, Bun-Dawda Sowe, Aaron Zahui Bazoukou, Haris Cirak, Amadou Kalabane, Rinor Nushi, Chidi Omeje, Simon Alexanderson plus ett antal spelare från Eskilstuna City.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.