Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fond Tage stipendiater

Fond Tage stipendiater maj 2017.


I samband med de allsvenska matchen mellan ÖSK Och GIF Sundsvall den 17 maj delade ÖSKs Tioårsförening ut fyra stycken stipendier från Fond Tage. Ungdomarna erhöll varsin check på 5000 kronor samt ett diplom från föreningen, som representerades av Sven-Arne Ahlberg och Lars Henningson.

ÖSK Ungdoms fotbollssektion kunde glädja sig över att se Olivia Rundberg och Niklas Bergmark bland stipendiaterna med följande motiveringar.

Olivia Rundberg.
Olivia är en av flera duktiga fotbollstjejer i lag F02. Förutom att Olivia har bra spel-uppfattning, bra tillslag på bollen och har en stark fysik, är hon också målmedveten och visar ledarskap i laget. Som 15-åring har hon redan debuterat i div.1 med ÖSK Söder Dam. Hon ser också fram emot sommarens fotbolls- läger med distriktslaget i Halmstad.

Niklas Bergmark.
Niklas är en duktig och målmedveten central mittfältare i sitt lag P02U. Niklas är en lirare med bra speluppfattning och tillhör eliten av 15-åringar i distriktet. Med hans positiva inställning till fotbollen är han inte bara en lirare utan också en bra kamrat både på och utanför fotbollsplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.