Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: ÖSK möter GAIS

På lördagseftermiddagen möts två lag som båda kunde glädja sig över sin första serieseger för säsongen. Hemmalaget ÖSK U17 besegrade på bortaplan J-Södra med 2-1, medan GAIS på hemmaplan slog Trelleborg med 2-0. För båda lagen är det alltså viktigt att försöka bygga på den positiva energi som de har med sig från förra omgången.

ÖSK har kallat följande Matchtrupp: Martin Andersson (mv), Simon Gustavsson (mv), Johannes Hjulström, Abbubakar Abdduwalli, Nadir Ayeva, Odilon Sangwa, Samuel Nielsen, Aklam Mutebi, Dennis Koss, Gabriel Yildiz, Marcus Kanto, Jonathan Forsberg, Lukas Julher, Malcolm Stolt, Carl Henning, Helmer Andersson, Gabriel Moshel och Lucas Parkedal Stenfelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.