Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Vidare i DM utan match

ÖSK Söders herrlag har avancerat till åttondelsfinal i Eksjöhuscup utan att behöva sparka boll i sextondelen. De utlottade motståndarna från Laxå lämnade nämligen walk-over.

Laxå har nog för tillfället andra saker som de prioriterar högre. Sist i div 4 väntar närmast ett lokalderby mot Vretstorp på torsdag. Tillräckligt mycket för att de skulle stryka DM-matchen från sin agenda.

Det här var en match som jag tror att Söders herrar kunde ha haft en chans i med tanke på de två bonusstraffarna som laget skulle ha kunnat dra nytta av. Så på det sättet är det lite synd att den inte blev av. Men Söder har även de en torsdagsmatch på programmet (Pålsboda hemma), så också för Söder ger den inställda matchen lite mer tid för att förbereda sig för nästa uppgift i serien.

I senior-DM blir nu nästa uppgift för ÖSK Söder att möta segraren mellan Hovsta IF (div 7) och IFK Askersund (div 4). Den matchen spelas den 25 maj och borde väl vinnas av Askersund om de kommer med ett tillräckligt starkt lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.