Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Chans till revansch då Djurgården kommer?

Helgens enda hemmamatch står ÖSK U19 för. I en söndagsmatch på Behrn Arena tar de emot Djurgårdens IF. Motståndarna har under de senaste åren kommit med väldigt starka lag till Örebro och oftast kört över hemmalagen rätt ordentligt. I år är man – av resultaten hittills att döma – möjligen inte lika starka. ÖSK har startat serien på ett bra sätt och i princip fått med sig de resultat man borde ha.

Till matchen har följande Matchtrupp kallats (16 spelare): Gustav Franck (mv), Simon Gustafsson, Martin Trinh, Osvar Sandberg, Albin Zidaric, John Kakraba, Viktor Franssila, Oliver Kåhed, Jonathan Aronsson, Isac Eklöf, Kevin Johansson, Edvin Lundqvist, Adam Bark, Viktor Walldén, Rodin Deprem och Marcus Karlsson.

ÖSK chansade väl en del när man höll kvar Martin Trinh och Adam Bark i Örebro när U17 var i Jönköping idag. Men det gick ju bra därnere så det var ett lyckat drag. Med bara 16 uttagna spelare finns det plats för Arvid Brorsson och Alfred Ajdarevic i truppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.