Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Poängjakten fortsätter

ÖSK U17 har haft en väldigt svår säsonginledning. Laget är fortfarande poänglöst efter sex omgångar. I morgon (lördag) har laget en ny möjlighet att bättra på den statistiken. Bortamatchen mot J-Södra ser väl i alla fall på papperet inte ut som ett oöverstigligt hinder. Sedan återstår att se hur det blir i praktiken.

Till matchen har ÖSK kallat följande Matchtrupp: Martin Andersson (mv), Simon Gustavsson (mv), Carl Henning, Helmer Andersson, Manne Ljunghaga, Gabriel Moshel (U16), Lucas Parkedal Stenfelt, Malcolm Stolt, Max Häll, Gabriel Yildiz, Aklam Mutebi (U16), Dennis Koss, Marcus Kanto, Odilon Sangwa, Nadir Ayeva och Abbubakar Abduwalli.

Jämfört med den senaste matchen har man fått tillbaka Helmer Andersson i truppen. Frågan är dock om han kan spela från start – han matchades hårt i den nyligen avslutade 4-nationersturneringen. Saknas den här gången gör Adam Bark och Martin Trinh – möjligen för att de skall spela mot Djurgården på söndag.

Spelplats: Jordbrovallen, Jönköping, Naturgräs
Matchstart: 14:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.