Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Tidig avspark mot Sirius

ÖSK följer upp gårdagens A-lagsmatch mot Djurgården med en match i U21-allsvenskan. Motståndet kommer från IK Sirius. ÖSK brukar normalt spela sina U21-matcher med avspark kl. 18:00, men den här gången kör man igång tre timmar tidigare.

ÖSK kommer till matchen med följande laguppställning.
Startelva: Anton Fagerström – Martin Trinh, Arvid Brorsson, Damien Plessis, Logi Valgardsson – Alfred Ajdarevic, Jonathan Lundberg, Divine Naah, Ferhad Ayaz – Yannis Mbombo, Adam Bark
Avbytare: Viktor Walldén, Oscar Sandberg, Isac Eklöf, Gustaf Franck (mv) och Viktor Franssila

För att vara en U21-match ser ÖSKs förstaelva riktigt stark ut. Juniorerna på avbytarbänken spelade dock match så sent som igår och finns nog med mest för säkerhets skull. För deras del blir det nog bara några minuter mot slutet av matchen om inte någon skada tvingar dem i aktion tidigare än planerat


Sirius kommer med följande matchtrupp:
Startelva (4-2-3-1): Lukas Jonsson (A) – Gabriel Jansson (U19), Jakob Bergman (A), Oscar Kindlund (A), Olle Ekman (U19) – Sherko Faiqi (U19), Isaac Emmanuel Abba (provspelare) – Johan Andersson (A), Diego Montiel (A), Julius Brekkan (U17) – Dragan Kapcevic (A)
Avbytare: Linus Nygren (U19), William Freidenfelt (U19), Josef Abdul Jalil (U19), Buster Sjöberg (U19)Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.