Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Senior-DM: Björkvallen tar emot ÖSK

Det blir en resa till Kilsbergsranden för ÖSKs del då senior-DM:s åttondelsfinaler skall avgöras. I dagens sextondel besegrade nämligen Latorp Sköllersta med bekväma 4-1. Sköllersta slog in sin bonusstraff, men fick inte några fler anteckningar i matchprotokollet.

För övrigt kan man konstatera att den här tävlingen fortsätter att skörda offer bland de lag från de högre serierna. Dagens offer var högflygande div 3-laget Nora BK, vilka fick se sig besegrade av nästgårdslaget Ervalla SK, som spelar i femman.

Hemmalaget var smarta och väntade med sina två bonusstraffar tills efter halvtidsvilan. De slogs båda in och Ervalla gick därmed från 0-1 till 2-1. Ett försprång som sedan Nora inte förmådde att täppa till. Ända hade Nora ett till synes starkt lag med bland annat de före detta ÖSKarna Tobias Nilsson, Anton Westerlund  och David Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.