Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Viktig match i Karlstad

Det blir två lag i skriande poängbehov som möts, när hemmalaget QBIK och ÖSK Söders damer möts på Västerstrands IP i Karlstad. Två lag med en klen poängskörd så här långt och med liknande problem. Båda klubbarna har förlorat många spelare sedan förra året och därför tvingats till en kraftig föryngring av sin laguppställningar. Värst är väl situationen på sätt och vis för lördagens hemmalag. QBIK spelade förra året i Elitettan och har i år blivit ett bottenlag (efter tre omgångar) i div 1.

Söder har kallat följande spelare till dagens match: Stina Koskilampi (mv), Ebba Andersson (mv), Hanna Persson, Rachaelle Swami, Emma Pettersson -99, Eila Wennerholm, Wilma Franssila, Elin Börjesson, Agnes Andersson, Anna Meijer, Olivia Puhls, Emma Pettersson -00, Josefine Zandén, Caroline Zandén (k) och Amanda Hanna.

ÖSK Söder Dam: QBIK borta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.