Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Poängjakten fortsätter

ÖSK U17 har haft en minst sagt tung inledning på säsongen. Från den senaste matchen borta mot starka Elfsborg fanns det dock en hel del positivt att ta med sig hem, även om även den matchen slutade förlust. Hemmalaget vann med 2-1.

I kväll kommer Halmstads BK till en sommarvarm Behrn Arena för en match i den 5:e omgången. ÖSK har kallat en stark trupp som bland annat innehåller de två U17-landslagsmännen Martin Trinh och Adam Bark. På minussidan noteras att Helmer Andersson saknas, eftersom han är med U16-landslaget i Portugal för en träningsturnering.

ÖSKs Matchtrupp: Simon Gustavsson (mv), Martin Andersson (mv), Marcus Kanto (U16), Gabriel Yildiz, Nadir Ayeva (U16), Odilon Sangwa, Carl Henning, Johannes Hjulström, Lukas Julher, Gabriel Moshel (U16), Manne Ljunghaga, Max Häll, Dennis Koss, Lucas Parkedal Stenfelt, Aklam Mutebi (U16), Adam Bark och Martin Trinh.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.