Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: tredje gången gillt?


När ÖSK Söders damer i eftermiddag möter Ämterviks FF är det två lag som hoppas på att årets första trepoängare skall infinna sig. Båda lagen förlorade sin första match och spelade oavgjort i den andra.

Gemensamt har de dessutom att båda redan har mött Rössö från Uddevalla. Söder spelade ju som bekant 1-1 mot laget från Bohuslän förra veckan. Ämtervik hade Rössö som motståndare i den första omgången och förlorade då på bortaplan med 2-1. 

Sunne-laget Ämtervik tog sin poäng i förra omgångens västderby, då de tack vare ett övertidsmål hämtade upp ett 0-2 underläge till 2-2 i matchen mot Töcksfors.

Till dagens match har ÖSK Söder kallat följande Matchtrupp: Stina Koskilampi (mv), Ebba Andersson (mv), Hanna Persson, Rachaelle Swami, Emma Pettersson -99, Wilma Franssila, Elin Börjesson, Agnes Andersson, Anna Meijer, Emma Östlund, Olivia Puhls, Emma Pettersson -00, Josefine Zandén, Caroline Zandén (k), Matilda Olaisson och Amanda Hanna.

ÖSK Söders Niklas Christensson kan alltså glädja sig över att hälsa Elin Börjesson tillbaka i truppen, samt över att Emma Östlund åter är tillgänglig på lån från KIF Örebro.

ÖSK Söder Dam: Sköna maj välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.