Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Svår match för ÖSKs juniorer

När ÖSK U19 ställs mot Hammarby i eftermiddagens match är det ingen tvekan om att det är en svår motståndare de möter. Hammarby har tagit en tidig ledning i juniorallsvenskan med tre vinster och en oavgjord match mot Brommapojkarna. Tidigare i år vann Hammarby överlägset sin gruppspelsgrupp i Ligacupen och gick sedan till final (i vilken de besegrades av Brommapojkarna med 1-0).

Hemmalaget har ännu inte riktigt kommit upp till den nivå man hoppades på inför säsongen. Ligacupsspelet gick inte något vidare och i juniorallsvenskan har laget ännu inte imponerat även om poängskörden varit hyfsad. Men det är klart, man skall väl inte behöva vänta till den 6:e övertidsminuten för att besegra ett för det här året svagt lag från Vasalund.

Till dagens match har ÖSK kallat följande spelartrupp: Gustaf Franck (mv), Simon Gustafsson (mv), Oscar Sandberg, Albin Zidaric, Viktor Franssila, Alex Hahne, Jonathan Aronsson, Isac Eklöf, Kevin Johansson, Viktor Walldén, Rodin Deprem, Edwin Lundqvist, Oliver Kåhed, Adam Leijon, Adam Bark och Lukas Hjort.

Hammarby IF: Bortamatch mot ÖSKLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.