Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Lottat och klart i Eksjöhuscup

Lottningen till herrarnas DM är nu klar och publicerad på ÖLFF:s webbplats. ÖSK Söders herrar som kvalade in till huvudturneringen efter en lika övertygande som förkrossande seger över div 6-kolleggerna från Pålsboda har på sin lott fått en match mot Laxå IF på Grönpepparparkens förmodligen något ojämna gräsmatta. Matchen bör helst vara avspelad och klar tills mitten av maj månad.

Laxå spelar i div 4 och får väl gälla som favoriter. Men herrarnas DM-turnering brukar vara något av en överraskningarnas turnering så osvuret är som vanligt bäst. Dessutom så kommer ju Söder att få tillgodoräkna sig två bonusstraffar. Vinnaren i Söders match får i nästa omgång möta vinnaren i mötet mellan Hovsta och IFK Askersund.

ÖSK Fotboll som tävlar med appendixet FK i det här sammanhanget står (givetvis) över den första omgången, men har lottats in redan i den andra som är åttondelen. I den matchen kommer de att på bortaplan få möta segraren mellan Sköllersta och Latorp.

ÖLFF: Spelprogram – Eksjöhuscup herrar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.